Osmaniye Nuri Pakdil İlkokulu
2125711914
.

VİZYON

Sevgiyle bilginin kucaklaştığı okul, aile, öğrenci üçgeninde ülke düzeyinde kaliteli eğitim ve öğretim veren; gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle ilgi odağı haline gelmiş;çağdaş bir eğitim merkezi olmak.

MİSYON

Okuyan, eleştirel düşünen , araştıran ,sorgulayan, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilen; değişen koşullara göre kendisini yenileyebilen, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamında sorumluluklarını yerine getiren; Atatürk ilke ve inkılaplarına, cumhuriyetin temel değerlerine, ailesine, ülkesine,milletine bağlı bireyler yetiştirmek temel işlevimizdir.

Bilim olimpiyatlarında İlçe 1.liği ve İlçe 4.lüğümüz vardır.
Öğretim Şekli :Tam gün (Çocuk kulübü uygulaması vardır.)

Tam gün (Çocuk kulübü uygulaması vardır.)

Osmaniye Mah.Mine Sok.No:2 Bakırköy-İSTANBUL

Sportif Etkinlikler

İlçe düzeyinde geleneksel çocuk oyunlarına katılım sağlanmaktadır. Okulumuzda sınıflar arası spor turnuvaları düzenlenmektedir.

Matematik olimpiyatları ve bilim olimpiyatlarına katılım sağlanmaktadır.

Proje Çalışmaları

´İstanbul´u Okuyorum´ ´Umudum Öğretmenim´ ´Farklılıklarımızla Yaşıyoruz Engelleri Birlikte Aşıyoruz´ ´Veli Akademileri´ ´Eğitimde İyi Örneklerden Özgün Uygulamalara´ projeleri uygulanmaktadır.